Nybyggeri inden for tagarbejde​

Vi er specialister i tagpap

​Hos FM Tag ApS sikres du hurtigt og effektivt udført tagarbejde. Vi har stor erfaring inden for taglægning, og du er derfor garanteret håndværk af højeste kvalitet. 


Kunden i centrum

Det er af stor vigtighed for os, at du som kunde føler dig godt behandlet og i trygge hænder lige fra den første kontakt til det færdige arbejde står klart. Derfor har vi under hele processen tæt kontakt til kunden, så løsningen lever fuldt op til dennes forventninger og behov. 

Et kvalitetsbevidst firma

Uanset om det drejer sig om lægning, renovering eller udskiftning af tag, er Fm Tag ApS den rette leverandør. Vi udfører enhver opgave, ingen er for stor eller lille, med et mål om professionalisme og effektivitet, som alle vores håndværkere efterlever.

Kontakt

Har du et spørgsmål til en konkret tagopgave, eller ønsker du mere information om de tagløsninger, vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os.

​Tillid opstår, når man lever op til det man lover

Og vi holder hvad vi lover hos FM Tag ApS. Vi satser på tæt samarbejde med vores kunder, hver gang  og dette giver gode resultater for os og vores kunder. Vi sørger for at ingen opgave er for stor eller lille, og vores hverdag på arbejdspladsen bliver lettere når vi med vores gode humør udfører kvalitetsarbejde.

​Om FM Tag

FM Tag ApS er geografisk placeret i det nordjyske. Nordjyder har ry for at holde begge ben solidt plantet på jorden. Det har vi også i FM Tag. Også selvom vi oftest befinder os nogle meter over... ”på taget”. Indhent et uforpligtende tilbud i dag.

Kontakt os​

​FM Tag ApS 

Kvædeparken 66, 9500 Hobro

Gå til rutevejledning
Telefon: 2015 4595
E-mail: mail@fmtag.dk